Module Sportpsychologie


Beste hardloper,

“Goede hardloopschoenen en een goede trainingsopbouw zijn van groot belang voor hardlopers om niet geblesseerd te raken en plezier te beleven aan de sport. Daarnaast zijn er echter ook mentale aspecten die invloed hebben op fysieke/mentale gezondheid en sportprestaties.”

Module 3: Sportpsycholoog

In de module Sportpsychologie wordt een mentaal prestatieprofiel opgesteld aan de hand van 33 vragen die online worden ingevuld. De vragen gaan onder meer over persoonlijkheid, mentale vaardigheden, motivatie, slaap en herstel. Op basis van dit profiel ontvangt u feedback en tips om ook op het mentale vlak optimaal uw sport te kunnen beleven.
U kunt ervoor kiezen om een digitaal rapport van uw profiel te ontvangen (binnen 7 werkdagen). De kosten voor dit rapport zijn 25 euro.

U kunt ook kiezen voor persoonlijke feedback waarbij uw profiel door een sportpsycholoog toegelicht wordt. Er is daarbij tevens ruimte om andere vragen te stellen op het gebied van leefstijl en mentale training. Dit gesprek duurt +/- 45 minuten en kost 55 euro.

Placeholder

Contact gegevens:
The Mental Side Health & Performance
Tel: 0642975897
E-mail: Info@thementalside.com

Zie ook onze andere modules:


Module 1
Hardloopanalyse


Module 2
Echografie


Module 4
Sportmedische Screening